Wie ik ben?

Niets kan de realiteit vervangen. In afwachting van onze échte kennismaking, hierbij toch reeds een korte introductie.

Ik heb mezelf kunnen ontwikkelen tijdens een professionele loopbaan van een 20-tal jaar en dit in leidinggevende en niet-leidinggevende functies, zowel in een financiële als marketing & communicatie-omgeving.
Hierbij ontwikkelde ik mijn praktische ervaring als trainer, coach en facilitator gedurende het gros van mijn carrière.

Uit de praktijk blijkt dat ik reeds vaak een inspiratiebron mocht zijn voor ondernemers, leiders, teams en personen, die op zoek waren naar een duurzame persoonlijke groei en sterkere resultaten.

Door mijn passie voor permanente ontwikkeling en groei, mag ik mezelf eveneens voorstellen als gecertificeerd Insights Coach en Trainer, Erkend Systeemcoach, Burnoutcoach en -adviseur, Wandelcoach en NLP-practitioner.

Wat zijn mijn waarden waarvoor ik sta en die ik absoluut wil uitdragen:
mensgerichtheid, resultaatgerichtheid, empathie, enthousiasme, positieve instelling, warmte, vertrouwen, respect…

Mijn energiebronnen komen voort uit de verbinding met mensen, voortdurende uitwisseling van leer- én levenservaringen. Openstaan voor intermenselijke schoonheid en grootsheid, voor de wonderbaarlijke natuur, voor kleine en grote dingen. Gaan voor die “extra mile”.
En vooral weten: “Kwetsbaarheid leidt tot sterkte…”

Martine aan een meer

Niets kan de realiteit vervangen. In afwachting van onze échte kennismaking, hierbij toch reeds een korte introductie.

Martine aan een meer

Ik heb mezelf kunnen ontwikkelen tijdens een professionele loopbaan van een 20-tal jaar en dit in leidinggevende en niet-leidinggevende functies, zowel in een financiële als marketing & communicatie-omgeving.
Hierbij ontwikkelde ik mijn praktische ervaring als trainer, coach en facilitator gedurende het gros van mijn carrière.

Uit de praktijk blijkt dat ik reeds vaak een inspiratiebron mocht zijn voor ondernemers, leiders, teams en personen, die op zoek waren naar een duurzame persoonlijke groei en sterkere resultaten.

Door mijn passie voor permanente ontwikkeling en groei, mag ik mezelf eveneens voorstellen als gecertificeerd Insights Coach en Trainer, Erkend Systeemcoach, Burnoutcoach en -adviseur, Wandelcoach en NLP-practitioner.

Wat zijn mijn waarden waarvoor ik sta en die ik absoluut wil uitdragen:
mensgerichtheid, resultaatgerichtheid, empathie, enthousiasme, positieve instelling, warmte, vertrouwen, respect…

Mijn energiebronnen komen voort uit de verbinding met mensen, voortdurende uitwisseling van leer- én levenservaringen. Openstaan voor intermenselijke schoonheid en grootsheid, voor de wonderbaarlijke natuur, voor kleine en grote dingen. Gaan voor die “extra mile”.
En vooral weten: “Kwetsbaarheid leidt tot sterkte…”