Enkele klanten

Febelfin
Crelan
FEDNOT
Verzekeringen van het Notariaat
Febelfin Academy
Association des Juristes Namurois

Getuigenissen

HumanITi
Frank Vanhamel, Co-founder

Ik beveel het Personal Leadership High Value Programme zeker aan. Martine is iemand die tijd voor je vrijmaakt als persoon en je verschillende toolsets- of methodes aanreikt waarmee je zelf aan de slag kan. Daarnaast is Martine een heel warm en charismatisch iemand die je helpt je terug in je kracht te zetten. Zeker doen als je in jezelf wil investeren, aanrader!

Katarina Magerman, Directeur Sociaal Secretariaat der Notarissen

logo ssn by fednot

Bij een coachingtraject is het niet altijd evident een coach te vinden die iedereen ligt. Nochtans is dit zeer belangrijk om een coaching, zeker een groepstraject, te doen slagen. Martine is hier de uitzondering op de regel. Mensen die bij aanvang eerder weigerachtig stonden tegenover (de noodzaak van) het traject, zijn achteraf altijd tevreden met het resultaat. Het grote voordeel van de sessies met Martine is het feit dat zij niet blijft hangen in theorie, maar ook praktische tools aanreikt om bijvoorbeeld op een betere manier te communiceren met collega’s. Iedereen kan iets bijleren van Martine en dat komt de groepsdynamiek alleen maar ten goede. Het feit dat Martine perfect tweetalig is, is een extra niet te onderschatten voordeel.
 
Wij hebben binnen onze onderneming al meermaals beroep gedaan op Martine (individuele coachings, (management)teamtrajecten, sessies met specifieke onderwerpen zoals assertiviteit of constructief feedback geven, …) en het resultaat is achteraf altijd merkbaar in de dynamiek op de werkvloer en/of in de houding van medewerkers.

Febelfin Academy

Ann Vanlommel, Managing Director

Martine is een uitermate professionele dame met een uitstekende balans tussen creativiteit en efficiency die veel positieve energie uitstraalt!

Waarom ik haar aanbeveel? Ik ervaar Martine als betrouwbaar, zeer loyaal en flexibel. Ook haar volledige twee/drietaligheid is een zeer praktische maar belangrijke troef. En specifiek voor Febelfin Academy is haar voeling met de financiële sector.

Haar aanpak ervaar ik als uniek gezien ze echt meedenkt met de klant, zelf met ideeën komt en ons ook durft te challengen.

Ik ervaar deze samenwerking echt als “rijk”, een echt partnership die de co-creatie omarmt.

Céline Van de Velde, HR Business Partner

FEDNOT

Martine is een dame met een ‘hart’, en dit is nu net wat haar zo uniek maakt in alles wat ze onderneemt. Het menselijke, de individu staan op de voorgrond, en dit alles ondersteund  met een flinke dosis rationaliteit. Over samenwerken gesproken?
Inderdaad, wie wil weten wat samenwerken is, moet dit eens proberen met Martine. Co-creatie, is het woord. Als klant wordt je context steeds in rekening gebracht en kan een project een passende vorm aannemen voor je bedrijf.

Iedere opleiding, coaching hebben hun vruchten afgeworpen bij de deelnemers. Enkel positieve reacties.
Met Martine kan je rekenen op een eerlijke verhouding, en dit is nu net hetgeen een duurzame samenwerking garandeert.

Susanne Poirters, HR Manager

Enkele jaren geleden ben ik in contact gekomen met Martine De Prijcker en sindsdien heeft zij al diverse trainingstrajecten aan medewerkers van CapitalatWork gegeven: Presentation skills, Management training, individuele begeleiding…

Haar ervaring in en kennis van de financiële sector was voor ons daarbij van belang, maar inmiddels weten we ook dat ze zeer professioneel werkt. Martine is in staat om zich zeer goed in te leven in de cultuur en uitdagingen van het bedrijf waar ze de training geeft en ieders individuele uitdagingen en aandachtspunten.  Mede daardoor zijn haar trainingen maatwerk en is ze in staat om een goed contact te hebben met de medewerkers.

De medewerkers voelen zich snel op hun gemak bij haar waardoor ze het maximale uit iedere training kunnen halen. Haar enthousiasme en begeleiding werken motiverend. Het feit dat ze haar trainingen zonder probleem zowel in het Frans als het Nederlands kan geven is ook een groot voordeel.

De samenwerking met Martine verloopt altijd zeer prettig en ze doet wat ze belooft. Haar bedrijfsnaam ‘Horizon” is perfect gekozen, want Martine is inderdaad een zonnetje in huis. Altijd goed gezind als ze aankomt en liever te vroeg dan te laat. 

Hans Lagae, CEO

Verzekeringen van het Notariaat

Naar aanleiding van een traject binnen ons ganse team, zijn er enkele vaststellingen die duidelijk verankerd zijn.  De interpersoonlijke relaties zijn op een duurzame manier verbeterd binnen ons team. Iedereen is zich bovendien bewust geworden van de impact van zijn/haar gedrag op de anderen en houdt nu in de communicatie en samenwerking bewust meer rekening met de persoonlijkheids’kleuren’ van de andere; onze medewerkers beseffen dat eenzelfde inhoud soms anders gebracht dient te worden in functie van de gesprekspartner. Doorheen het traject dat we samen met Martine doorlopen hebben, was er een heel goede balans tussen theorie en praktijk. Gezien ons team uit Nederlands- en Franstaligen bestaat, is de tweetaligheid van Martine uiteraard een extra troef.

Febelfin

Wien De Geyter, Secretary General

Op Martine kan je rekenen. Ze is correct en reageert snel. Zeer handig is haar tweetaligheid. Scherpe prijs voor sterke service. You know what you get.

Martine is in staat om een LT-termijn planning op te zetten, zonder financiële verrassingen, maar met effectief resultaat op het terrein. De samenwerking is vlot en volledig volgens plan en afspraken verlopen.

De workshop ‘Kleurrijke Insights in mezelf en in de ander’ heeft ervoor gezorgd dat medewerkers meer respect hebben voor het anders zijn van elkaar. Het laat toe het beste van één ieder naar boven te halen.

Karlien Leroy, Management Advisor

FEDNOT

Ik heb het voorrecht reeds enkele jaren met Martine te mogen samenwerken voor het notariaat, vooral bij de samenstelling van managementopleidingen rond thema’s als (zelf)leiderschap en communicatie. Dit zowel voor notarissen als medewerkers.

Martine kan ik omschrijven als een fijne, dynamische en positief ingestelde coach en trainer met een open mind.

Haar doelpubliek weet zij telkens te inspireren zodat zij na de training of coaching met hernieuwde energie de zeer praktische en haalbare tips direct in het dagelijkse (werk)leven gaan toepassen.

Zij heeft een luisterend oor en pikt tegelijkertijd ook de onuitgesproken signalen op.

Martine kan ik ten zeerste aanbevelen als u op zoek bent naar een coach of trainer die met u meedenkt om maatwerk aan te bieden in uw bedrijf.

Crelan

Marleen Van Gompel, Learning & Development Manager & Performance

Bij Martine heb je het gevoel een echte “partner” te zijn en geen gewone “klant” : ze laat maximale inbreng van je toe en weet verbazend creatief in te spelen en verder te bouwen op jouw verhaal. Ze heeft een enthousiasmerende en tegelijkertijd empathische aanpak. Wat ik ook bijzonder apprecieer, is haar ruime kennis en ervaring en een grote openheid in het delen van die expertise. Ze getuigt van een sterk inzicht in haar vakspecialisaties, is bijzonder gedreven en getuigt van een passie voor wat ze doet.

Ik ervaar haar als een sterke trainer en coach. Complimenten van medewerkers na een coaching blijven trouwens nooit uit.

Ze is integer en correct (geeft vertrouwen, komt afspraken na). Problemen benadert Martine steevast als opportuniteiten en zo weet zij er telkens een positief verhaal van te maken. Ze heeft een heldere kijk op de dingen en weet die op een respectvolle manier te delen en te integreren

Wat haar aanpak zo uniek voor mij maakt, is haar vermogen om te luisteren naar wat je als persoon en als bedrijf belangrijk vindt en de manier waarop ze dit verbindt met de eigen visie en expertise.

Het is super tof om met zo’n positieve enthousiasteling te werken !

Nathalie Cardoen, Group Marketing Manager

Met Martine als coach voel je onmiddellijk dat je veel zal bijleren. Haar enthousiasme en dynamische aanpak werkt heel aanstekelijk om zo de nieuwe materie vrij snel eigen te maken. Met een vleugje humor maar steeds to-the-point legt zij ongedwongen de vinger op de verbeterpunten. Je vertrekt na een dag coaching met bijzonder veel bagage. Bovendien kan Martine zich heel goed inleven in specifieke situaties binnen het bedrijf of op persoonlijk vlak. Op die manier haalt ze het onderste uit de kan bij haar cursisten. Ik heb de eer gehad om al een paar opleidingen bij Martine te volgen en iedere keer opnieuw voel ik de groei in mijn eigen kunnen!

Association des Juristes Namurois

Helène Diricq, Voorzitter Association des Juristes Namurois

Ik ken Martine al sinds verscheidene jaren. Doorheen de opleidingen is er een reëel vertrouwen tot stand gekomen. Martine is  altijd positief en beschikbaar. Ik apprecieer de duidelijkheid in haar opleidingen. De tips die ze ons meegeeft, zijn heel nuttig gezien ze gemakkelijk en snel toe te passen zijn in onze dagdagelijkse werking. Haar flexibiliteit en aanpassingsvermogen zijn 2 belangrijke kwaliteiten die van Martine een onmisbare partner maken. 

Frank Vanhamel
Co-founder

Ik beveel het Personal Leadership High Value Programme zeker aan. Martine is iemand die tijd voor je vrijmaakt als persoon en je verschillende toolsets- of methodes aanreikt waarmee je zelf aan de slag kan. Daarnaast is Martine een heel warm en charismatisch iemand die je helpt terug in je kracht helpt zetten. Zeker doen als je in jezelf wil investeren, aanrader!

Bij een coachingtraject is het niet altijd evident een coach te vinden die iedereen ligt. Nochtans is dit zeer belangrijk om een coaching, zeker een groepstraject, te doen slagen. Martine is hier de uitzondering op de regel. Mensen die bij aanvang eerder weigerachtig stonden tegenover (de noodzaak van) het traject, zijn achteraf altijd tevreden met het resultaat. Het grote voordeel van de sessies met Martine is het feit dat zij niet blijft hangen in theorie, maar ook praktische tools aanreikt om bijvoorbeeld op een betere manier te communiceren met collega’s. Iedereen kan iets bijleren van Martine en dat komt de groepsdynamiek alleen maar ten goede. Het feit dat Martine perfect tweetalig is, is een extra niet te onderschatten voordeel.
 
Wij hebben binnen onze onderneming al meermaals beroep gedaan op Martine (individuele coachings, (management)teamtrajecten, sessies met specifieke onderwerpen zoals assertiviteit of constructief feedback geven, …) en het resultaat is achteraf altijd merkbaar in de dynamiek op de werkvloer en/of in de houding van medewerkers.

logo ssn by fednot

Katarina Magerman
Directeur Sociaal Secretariaat der Notarissen

Febelfin Academy

Ann Vanlommel
Managing Director

Martine is een uitermate professionele dame met een uitstekende balans tussen creativiteit en efficiency die veel positieve energie uitstraalt!

Waarom ik haar aanbeveel? Ik ervaar Martine als betrouwbaar, zeer loyaal en flexibel. Ook haar volledige twee/drietaligheid is een zeer praktische maar belangrijke troef. En specifiek voor Febelfin Academy is haar voeling met de financiële sector.

Haar aanpak ervaar ik als uniek gezien ze echt meedenkt met de klant, zelf met ideeën komt en ons ook durft te challengen.

Ik ervaar deze samenwerking echt als “rijk”, een echt partnership die de co-creatie omarmt.

Martine is een dame met een ‘hart’, en dit is nu net wat haar zo uniek maakt in alles wat ze onderneemt. Het menselijke, de individu staan op de voorgrond, en dit alles ondersteund  met een flinke dosis rationaliteit. Over samenwerken gesproken?
Inderdaad, wie wil weten wat samenwerken is, moet dit eens proberen met Martine. Co-creatie, is het woord. Als klant wordt je context steeds in rekening gebracht en kan een project een passende vorm aannemen voor je bedrijf.

Iedere opleiding, coaching hebben hun vruchten afgeworpen bij de deelnemers. Enkel positieve reacties.
Met Martine kan je rekenen op een eerlijke verhouding, en dit is nu net hetgeen een duurzame samenwerking garandeert.

FEDNOT

Céline Van de Velde
HR Business Partner

Susanne Poirters 
HR Manager

Enkele jaren geleden ben ik in contact gekomen met Martine De Prijcker en sindsdien heeft zij al diverse trainingstrajecten aan medewerkers van CapitalatWork gegeven: Presentation skills, Management training, individuele begeleiding…

Haar ervaring in en kennis van de financiële sector was voor ons daarbij van belang, maar inmiddels weten we ook dat ze zeer professioneel werkt. Martine is in staat om zich zeer goed in te leven in de cultuur en uitdagingen van het bedrijf waar ze de training geeft en ieders individuele uitdagingen en aandachtspunten.  Mede daardoor zijn haar trainingen maatwerk en is ze in staat om een goed contact te hebben met de medewerkers.

De medewerkers voelen zich snel op hun gemak bij haar waardoor ze het maximale uit iedere training kunnen halen. Haar enthousiasme en begeleiding werken motiverend. Het feit dat ze haar trainingen zonder probleem zowel in het Frans als het Nederlands kan geven is ook een groot voordeel.

De samenwerking met Martine verloopt altijd zeer prettig en ze doet wat ze belooft. Haar bedrijfsnaam ‘Horizon” is perfect gekozen, want Martine is inderdaad een zonnetje in huis. Altijd goed gezind als ze aankomt en liever te vroeg dan te laat. 

Naar aanleiding van een traject binnen ons ganse team, zijn er enkele vaststellingen die duidelijk verankerd zijn.  De interpersoonlijke relaties zijn op een duurzame manier verbeterd binnen ons team.

Iedereen is zich bovendien bewust geworden van de impact van zijn/haar gedrag op de anderen en houdt nu in de communicatie en samenwerking bewust meer rekening met de persoonlijkheids’kleuren’ van de andere; onze medewerkers beseffen dat eenzelfde inhoud soms anders gebracht dient te worden in functie van de gesprekspartner.

Doorheen het traject dat we samen met Martine doorlopen hebben, was er een heel goede balans tussen theorie en praktijk. Gezien ons team uit Nederlands- en Franstaligen bestaat, is de tweetaligheid van Martine uiteraard een extra troef.

Verzekeringen van het Notariaat

Hans Lagae 
CEO

Febelfin

Wien De Geyter 
Secretary General

Op Martine kan je rekenen. Ze is correct en reageert snel. Zeer handig is haar tweetaligheid. Scherpe prijs voor sterke service. You know what you get.

Martine is in staat om een LT-termijn planning op te zetten, zonder financiële verrassingen, maar met effectief resultaat op het terrein. De samenwerking is vlot en volledig volgens plan en afspraken verlopen.

De workshop ‘Kleurrijke Insights in mezelf en in de ander’ heeft ervoor gezorgd dat medewerkers meer respect hebben voor het anders zijn van elkaar. Het laat toe het beste van één ieder naar boven te halen.

Ik heb het voorrecht reeds enkele jaren met Martine te mogen samenwerken voor het notariaat, vooral bij de samenstelling van managementopleidingen rond thema’s als (zelf)leiderschap en communicatie. Dit zowel voor notarissen als medewerkers.

Martine kan ik omschrijven als een fijne, dynamische en positief ingestelde coach en trainer met een open mind.

Haar doelpubliek weet zij telkens te inspireren zodat zij na de training of coaching met hernieuwde energie de zeer praktische en haalbare tips direct in het dagelijkse (werk)leven gaan toepassen.

Zij heeft een luisterend oor en pikt tegelijkertijd ook de onuitgesproken signalen op.

Martine kan ik ten zeerste aanbevelen als u op zoek bent naar een coach of trainer die met u meedenkt om maatwerk aan te bieden in uw bedrijf.

FEDNOT

Karlien Leroy
Management Advisor

Crelan

Marleen Van Gompel
Learning & Development Manager & Performance

Bij Martine heb je het gevoel een echte “partner” te zijn en geen gewone “klant”: ze laat maximale inbreng van je toe en weet verbazend creatief in te spelen en verder te bouwen op jouw verhaal. Ze heeft een enthousiasmerende en tegelijkertijd empathische aanpak. Wat ik ook bijzonder apprecieer, is haar ruime kennis en ervaring en een grote openheid in het delen van die expertise. Ze getuigt van een sterk inzicht in haar vakspecialisaties, is bijzonder gedreven en getuigt van een passie voor wat ze doet.

Ik ervaar haar als een sterke trainer en coach. Complimenten van medewerkers na een coaching blijven trouwens nooit uit.

Ze is integer en correct (geeft vertrouwen, komt afspraken na). Problemen benadert Martine steevast als opportuniteiten en zo weet zij er telkens een positief verhaal van te maken. Ze heeft een heldere kijk op de dingen en weet die op een respectvolle manier te delen en te integreren

Wat haar aanpak zo uniek voor mij maakt, is haar vermogen om te luisteren naar wat je als persoon en als bedrijf belangrijk vindt en de manier waarop ze dit verbindt met de eigen visie en expertise.

Het is super tof om met zo’n positieve enthousiasteling te werken!

Met Martine als coach voel je onmiddellijk dat je veel zal bijleren. Haar enthousiasme en dynamische aanpak werkt heel aanstekelijk om zo de nieuwe materie vrij snel eigen te maken. Met een vleugje humor maar steeds to-the-point legt zij ongedwongen de vinger op de verbeterpunten. Je vertrekt na een dag coaching met bijzonder veel bagage.

Bovendien kan Martine zich heel goed inleven in specifieke situaties binnen het bedrijf of op persoonlijk vlak. Op die manier haalt ze het onderste uit de kan bij haar cursisten. Ik heb de eer gehad om al een paar opleidingen bij Martine te volgen en iedere keer opnieuw voel ik de groei in mijn eigen kunnen!

Nathalie Cardoen
Group Marketing Manager

Association des Juristes Namurois

Hélène Diricq
Voorzitter Association des Juristes Namurois 

Ik ken Martine al sinds verscheidene jaren. Doorheen de opleidingen is er een reëel vertrouwen tot stand gekomen. Martine is  altijd positief en beschikbaar. Ik apprecieer de duidelijkheid in haar opleidingen. De tips die ze ons meegeeft, zijn heel nuttig gezien ze gemakkelijk en snel toe te passen zijn in onze dagdagelijkse werking. Haar flexibiliteit en aanpassingsvermogen zijn 2 belangrijke kwaliteiten die van Martine een onmisbare partner maken.